Åbningstider / Ammasarfiit:
Alle Hverdage / Ulluinnaat:
09:00 - 17:30
Nyheder / Nutaarsiassat
Friday, July 20, 2018
 

Filmredigering
Adobes billedbehandlingsprogram Photoshop Elements 10 (PSE10) giver dig et væld af muligheder for at forbedre de af dine billeder, der ikke blev helt sådan, som du havde håbet. Med dette hæfte i hånden lærer du at udnytte disse muligheder.

Du får en grundig gennemgang af brugerfladen, og du lærer at bruge de grundlæggende værktøjer til at forbedre dine billeder. Lige fra justering af farver, lys og kontrast til arbejde med lag (layers) og efterbehandling af mindre heldige elementer på billedet, som fx uønskede skygger, billedstøj, skarpheddybde, udtoning mv.


PRIS 799 kr,-

Software til professionel foto- og videoredigering.
organiser og find intuitivt fotos og videoer, rediger og forbedr fotos, skab tilpassede fotominder, rediger dine videooptagelser manuelt eller brug smarte, automatiserede funktioner til filmproduktion samt del vha. tryk og internettet.*
find og håndter alle dine fotos og videoklip i den praktiske Organizer. Brug automatiserede indstillinger til at finde dine bedste fotos og klip - eller fotos af bestemte ting og personer.
vil du rette en ridse i fotoet, indsætte en vigneteffekt eller skabe det perfekte portræt? Brug redigeringsvejledninger for at få hjælp til vigtige trin, så du hurtigt kan opnå de ønskede resultater.
Producer flotte film på stedet – få fordel af Hollywood-instruktørernes teknikker med InstantMovie, som automatisk redigerer dine bedste klip med koordineret musik, tekster og effekter fra dit eget valgte filmtema. Der medfølger nye temaer.
Gå fra flop til fænomenale fotos på få sekunder – brug ettrinsgenveje til at gøre tænder hvidere, himlen mere blå eller korrigere farve, kontrast og lys – og vælg derefter det bedste resultat fra et udvalg af justeringsvisninger. Fjern også straks forstyrrende effekter fra fotos.
lad automatisk Adobe Premiere Elements rette rystede optagelser og problemer med farve og lys, beskær, så du beholder de bedste optagelser, og tilpas lydelementer, så du får en professionel lydkvalitet gennem hele filmen.
Skab dramatiske fotos med brugervenlige værktøjer – optimer specifikke områder på dine fotos med 100 penseleffekter. Konverter dine oprindelige fotos til elegante, nuancerede sort/hvid-billeder, eller juster hurtigt farve, så du opnår det perfekte look.
Producer film så nemt som ingenting med træk-og-slip – producer din historie hurtigt i Quick Edit-tilstand, et nemmere alternativ til den mere traditionelle Timeline-videoredigering. Producer din film ved blot at trække og slippe miniaturebilleder af dine klip, overgange og effekter.
Skab nemt det perfekte foto – udnyt den enestående Photomerge-teknologi for at matche stilen fra ét foto til et andet, skab komplette panoramaer, perfekt belyste billeder og fantastiske gruppebilleder, og sæt dele fra forskellige ansigter sammen til underholdende resultater.
Vis din kreative side med fleksible layout - producer kalendere, scrapbogssider, kort og meget mere på få minutter vha. professionelt designede skabeloner eller tilpas ethvert aspekt i dine kreationer. Find sjove, nye udtryksformer med nye illustrationer og skabeloner.
Tilføj filmeffekter, overgange og lyd i høj kvalitet - brug FilmLooks for at anvende foretrukne filmagtige stileffekter i dine film. Kombiner nemt elementer fra forskellige scener og opnå underholdende resultater. Tilføj hundredvis af specialeffekter og overgange, og brug SmartSound til at indsætte musikalske lydspor, der automatisk tilpasser sig, så de passer til filmens længde.
Gør nemt mere med videoklip og fotos – lad alle dine minder stråle, uanset om de er optaget på video eller foto. Du kan f.eks. optimere farven i et videoklip lige så nemt som på fotos, og du kan hurtigt give dine fotos filmagtigt liv med tilpasset panorering og zoombevægelser.
Vis på mange forskellige måder - del dine fotos og film på diske og sociale mediers sider, i interaktive Online Albums, og meget mere.*

PRIS 895 kr,-

Pinnacle Studio 16 Ultimate  


Komplet pro softwarepakke til fremstilling af HD- og 3D-videoer med et professionelt præg. Som bonus får du bl.a. 600 særdeles gode effekter med i købet.

Pinnacle Studio 16 Ultimate Collection er en ultimativ softwarepakke med effektive værktøjer og effekter til professionel videoredigering. Denne begrænsede udgave er baseret på den prisvindende Pinnacle teknologi, og præcis redigering med et ubegrænset antal spor gør det let af skabe videoer i HD eller stereoskopisk 3D. Du kan endda importere dine videoklip og film til din iPad med Pinnacle Studio appen.

Den inkluderede grønne skærm gør det nemt at placere folk på forskellige baggrunde, og du kan krydre dine videoer med mere end 2000 effekter, overgange og skabeloner. Pinnacle Studio 16 Ultimate Collection indeholder desuden en række ekstra kvalitetseffekter som ProDAD Vitascene v2 Pro, mere end 600+ NewBlue plug-ins, Red Giant Filmmaker’s Toolkit og Motion Graphics Toolkit.

Pakken indeholder
:
> Studio Install DVD (inklusiv RTFX Vol. 1-2)
> Plug-ins Red Giant: Filmmaker’s (Magic Bullet Looks, Mojo, Cosmo) og Motion Graphics Toolkit (Knoll Light Factory, Shine, Particular, Warp Shadows & Reflect)
> Ekstra indhold: Hollywood FX Vol. 1-3, Premium-pakke Vol. 1-2, Title Extreme, Scorefitter Vol. 1-2, Creative Pack Vol. 1
> Studio manual (PDF)
> ProDAD og NewBlue Plug-in Installations-DVD
> Getting Started with Studio Training DVD
> Studio Quick Start Guide
> Studio Installationsvejledning
> Grøn skærm baggrund

PRIS 1.095 kr,-

Nero Multimedia Suite 10 er et multimedieprogram, der overgår de fleste. Det er en samling af tre produkter bundet i en kraftfuld pakke.

Nero Multimedia Suite 10 indeholder avancerede video redigeringsfaciliteter, medie organizer og player, fremragende brænder program, troværdig backup-teknik og specielle multimedia værktøjer til at forbedre din musik, dine billeder og videoer.

Med det første program (Nero Vision Xtra) kan du lave og redigere billeder og videoer til High Quality slideshows og film. Det er nemt at arrangere og redigere billeder og videoer i Storyboardet og gøre det personligt med Movie Themes. Det indeholder også cutting-edge redigerings-egenskaber som multi-track redigering, special effekter med keyframe kontroller, lyd over m.m.

Med det andet program (Nero Burning Rom) er det nemt, hurtigt og sikkert at brænde diske. Træk og slip for at brænde til CD'er, DVD'er og Blu-ray disk, hard drev, netværk samt USB enheder, end videre brænde overstørrelses filer over på multible diske. SecurDisc teknologi sikrer datas læsbarhed og tilbyder passwordbeskyttelse, kryptering og meget mere.

Det tredie program (Nero BackItUp & Burn) giver en fuld kontrollabel og effektiv backup på nogle få nemme trin. Det er fuldt tilpasset din backup-metode, uanset om det er en let et-klik Autobackup, modificeret backup, differentieret backup, fuld eller update backup, og så back'er det udvalgte filer, hele systemer eller multible enheder up med det samme.

PRIS 699 kr,-


Venligst udfyld formen (husk tlf nr) nedenunder så ringer vi eller svarer på din mail så snart vi har modtaget ordren
Full Name:
E-mail:
Phone:
Subject:
Message: